futball club 2017

SPORTA JE UŽ AJ FUTBALOVÁ

Autor: TH, 01.09.2017

Popri hádzanárskej Sporte bude v meste ruží pôsobiť aj futbalová Sporta. Týmto krokom sa rozšíri športové pôsobenie klubu a nadobudne širší charakter v podobe futbalovej športovej alternatívy.

"Reagovali sme na skutočnoť, že je čas oživiť aj futbalové dianie, dať futbalu v Hlohovci nový impulz a ponúknuť najmä deťom a mládeži väčší a kvalitnejší priestor na športovú sebarealizáciu,” uviedol na začiatok Marián Bobák,  generálny riaditeľ Sporty a tiež dodáva jedným dychom: “Je to naše presvedčenie a sme odhodlaní pracovať čo najlepšie aj s futbalovou mládežou, rešpektujeme samozrejme futbalovú tradíciu a históriu Hlohovca. Chceme začať hlavne od najmenších  a najmladších, čo predstavuje vekovú kategóriu pre predškoský vek U-5 a U-6.

 

Sporta už absolvovala registráciu na Slovenskom futbalovom zväze (SFZ). "Už v júli sme požiadali o členstvo na SFZ, ktorý na základe splnených požiadavok priajal SPORTU HLOHOVEC za svojho člena,” prezradil  Juraj Baumann, ktorý bude Sportu zastupovať v manažérskych úlohách a zároveň jej bude pomáhať v rámci administratívy a legislatívy. Sporta začala v druhej polovici prázdnin pracovať na tom, aby mohla mať svojich prvých členov - prvých hráčov a hráčky, riadne zaregistrovaných. "Sme na začiatku cesty, čaká nás veľa práce. Našou víziou je prilákať čo najviac športujúcich detí a mládeže a ponúkluť im kvalitnú športovú alternatívu aj popri hádzanej. Pracujeme v súčasnoti aj na dotiahnutí športových podmienok pre zázemie - tréningové a zápasové plochy. Vieme už teraz na začiatok poskytnúť novým členom, najmä deťom, športový servis - oblečenie, výstroj, personálnu administratívu - klubovú agendu a tréningový servis. Samozrejme všetko chce svoj čas a ja som presvedčený, že sa nám podarí vybudovať nielen klub so zázemím, ale získame aj priazeň, podporu širokej verejnosti a hlavne oslovíme aj športujúce deti, mládež zo  širokeho okolia. Postupne budeme informovať verejnosť o našich ďalších krokoch, predstavovať naše plány a vízie,” dodal na záver Marián Bobák za Sportu Hlohovec.

Sportu čaká momentálne veľa administratívnej práce, komunikácie a prípravy plánov na nadchádzajúce obdobie pre komplexnú športovú klubovú činnosť.

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci