futball club 2017

SME TU PRE AJ PRE VÁS

Autor: TH, 02.09.2017

Napriek tomu, že futbalovú Sportu čaká na poli futbalovom množstvo práce – administratívnej, organizačnej ale aj technickej a školský rok klope na dvere, chce futbalový oddiel osloviť s ponukou zapojiť svoje deti do športového diania. Priviesť bez rozdielu veku chlapcov i dievčat v Hlohovci a okolí k športovému životu. Sporta Hlohovec v poskytovaní športového servisu a zapájania detí do športového života nie je žiadnym nováčikom. Práve skúsenosti v hádzanej dávajú Sporte predpoklad na serióznu prácu aj pri rozvoji futbalu v meste a blízkom okolí. Popri hádzanárskej mládežníckych oddieloch Sporta ponúka deťom – najmä školákom možnosť ako športovať, byť v pestrom sociálnom prostredí a spolu tak tvoriť športový tím. Nepochybne otvára cestu pre sebarealizáciu. Nielen to.

Ak začínajú vaše deti športovať, chcú sa viacej hýbať, sú hravé a chcete rozvíjať ich talent aj futbalom, priveďte ich do Sporty, ktorá ponúka priestor, odborné zázemie pre športový servis. Sporta Hlohovec ponúka možnosti začať športovať, začať s futbalom a rásť pre tento druh športu a to nielen pre chlapcov ale aj pre dievčatá. Sporta je otvorená pre deti a mládež už od vekových kategórií predškolského veku, t.j. pre deti narodené v roku 2012 (U-5) , 2011 (U-6) ale tak isto aj pre staršie deti.

Akýkoľvek prejavený záujem širokej verejnosti – najmä rodičov nádejných športovcov a športovkýň či žiadosti o získanie podrobnejších informácií, neváhajte smerovať priamo na Sportu. Neváhajte preto kontaktovať zodpovedné osobu: Mgr. Tomáš Húska huska@sporta.sk / + 421 915 498 564 a Ivan Dávidek davidek@sporta.sk / +421 911 204 338. Ústretovo a ochotne  vás v Sporte nasmerujú a poskytnú dostatok informácií o športovej činnosti Sporty Hlohovec, predstavia možnosti a ciele aktuálne aj pre futbalový oddiel, tréningové možnosti pre futbal. Sme tu pre vás.

Sporta sa teší na ďalšiu športovú výzvu a na spoluprácu s vami!

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci