futball club 2017

PRVÉ LASTOVIČKY

Autor: TH, 04.09.2017

Na základe rozhodnutia Výkonného výboru Slovenského futbalového zväzu z 19. júla 2017 sa stala Sporta Hlohovec plnohodnotným členom Slovenského futbalového zväzu. To bol jeden z kľúčových predpokladov, aby formálne Sporta začala pracovať aj na poli futbalovom. V pláne je nielen naštartovať klubovú agendu, ale hlavne začať pracovať s deťmi a nakopnúť tréningový proces. Predtým je potrebné však prilákať deti a dať im prvý pozitívny signál, ktorým sa Sporta dokáže získať deti a mládež na svoju stranu.

Napriek tomu, že ešte stále vládne prázdninový čas a deti sú rozlietané po prázdninách, dovolenkách s rodičmi, prvé futbalové nádeje Sporty už začali zarezávať. Tréningové útočisko v horúčavách najprv našli v športovej hale na Zábraní, kde si dopriali všetko, čo k futbalu patrí. V súčasnosti sa bavia futbalom, ale hlavne absolvujú tréningové jednotky na II. ZŠ na Koperníkovej ulici v Hlohovci. Každý tréning je pestrý, no v týchto horúčavách aj dosť namáhavý. Futbalové nádeje si uvedomujú, že nič nie je jednoduché, že sa to musia naučiť zvládať. Prvé lastovičky sa na tréningoch musia naučiť toho naozaj veľmi veľa, aj padnúť ale aj vstať  a ísť (pokračovať) ďalej. Zdolaním prvej prekážky to nekončí. Práve naopak, tým to celé začína.

Prvými lastovičkami Sporty sa stali Matej, Adam, Lukáš, Adamko, Matej, Sofi, Miško, Branko, Emka, Peťo, Adamko, Lucas, Matej, Sebastián, Tobias a ďalší. Ostáva veriť, že s novým školským rokom príde ešte väčšia chuť detí športovať a zabávať nielen s tabletom, ale najmä s loptami

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci