futball club 2017

Futbalové prípravky Sporty sa postupne rozrastajú

Autor: sporta.sk, 18.09.2017

Vekový priemer detí, ktoré sa postupne hlásia, je na úrovni sedem rokov. Najmladší futbalista, ktorý sa zapojil do športovej prípravy so Sportou a najmä - chce sa venovať futbalu a rásť v klube, má len tri roky. Je skvelé, že aj rodičia vedú svoje deti k športu od takéhoto útleho veku. Samozrejme, na jednej strane to chce  postupnosť a metodiku, na strane druhej netreba veci zbytočne urýchliť. Nateraz majú všetci chlapci i dievčatá dvere stále otvorené, pokiaľ ich zaujíma šport, chcú sa zlepšiť vo svojich pohybových vlastnostiach a hlavne naučiť sa hrať futbal. V súčasnosti je počas tréningov z detí Sporty cítiť radosť a chuť vybehať sa, a to nielen s loptou. Pohyb je pre deti  vo svojej podstate prirodzený, taktiež je dôležitý v rámci posilňovania svojho zdravia.

Sportu čakajú ešte posledné tri jesenné termíny s nábormi, počas ktorých sa možu záujemcovia (rodičia so svojimi ratolesťami) ako na futbal, tak aj na hádzanú príhlasiť. Stačí prísť v uvedené termíny:  25.09. a 02.10. 2017 vždy o 16:00 h do ŠH na Zábraní v Hlohovci na nábor.

V súčasnosti sa Sporta pripravuje na začiatok októbra, kedy sa prehupne do ďalšej fázy športovej prípravy, organizácie v klube a komunikácie s verejnosťou.

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci