futball club 2017

Najmenší futbalisti Sporty s prvým víťazstvom

21.02.2018

Najmenší a zároveň najmladší futbalisti Sporty si v tomto roku konečne zmerali prvýkrát sily. Partnermi im boli rovesníci z Bučian. Museli si však na tento duel chvíľku aj počkať, pretože zdravotné problémy a čas chrípok narobili neplechu aj v tomto prípade. Sobota bola preto aj o veľkom nadšení. Nádejní futbalisti z oboch tímov si zmerali sily medzi sebou vôbec po prvý krát. Keďže aj v Bučanoch majú podobnú situáciu a budujú po novom mládežnícky futbal v obci, bol to teda azda najvhodnejší partner na prvý zápas. Ten sa odohral v športovej hale na Zábraní v sobotu (17.2.) dopoludnia. Pred príchodom malých futbalistov do športovej haly bolo ihrisko vopred pripravené a tak sa meranie síl mohlo začať bez akých- koľvek zdržaní. Radosť a nedočkavosť bolo cítiť neustále, tak isto ako na začiatku merania síl. Prvý duel po dohode so súperom bol rozdelený na 4 pätnásťminútovky. V tých sa darilo viacej malým Hlohovčanom. Na oboch stranách do hry naskočil každý jeden hráč. Na záver duelu si všetci nádejní futbalisti vyskúšali svoje schopnosti v penaltovom rozstrele. Tak ako sa patrí, chlapci si na záver podali ruky a spoločne sa postavili pred objektívy svojich rodičov. Pozitívne naladené tímy sa už teraz pomaly pripravujú na odvetný duel, ktorý ich do jari istotne neminie.


Poďakovanie patrí nielen rodičom na oboch stranách, ktorí pri- viedli a vystrojili svoje športové ratolesti na ich prvý zápas. Tak isto radosť detí z hry je vždy viac ako výhra či prehra na druhú stranu. V tejto vekovej kategórii stále pretrváva staré známe, že výhra nie je dôležitá. To najdôležitejšie bude, keď ich pozitívne pocity dlho pretrvajú a ich nadšenie pre futbal opäť privedú na tréningy. Nech ich chuť sa naďalej venovať zdravému pohybu a najmä futbalu neopúšťa!


SPORTA ACADEMY HLOHOVEC (U8) - OFK BUČANY 8:2
Sebastián Pavelka, Filip Franko, Martin Urminský, Michal Kopál, Patrik Legín, Tobias Dolník, Sebastián Dolník, Adam Španko, Samuel Skurčák, Michal Jančovič, tréner. T. Húska

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci