futball club 2017

Sportacademy Hlohovec má za sebou prvé dva súťažné zápasy

09.09.2018

Prípravka U13  (sk. C – ObFZ TT)

Futbalové nádeje SPORTAcademy naskočili minulý štvrtok (30.8.) do kolotoča futbalových zápasov. A veru očakávania boli veľké. Veď väčšina z nich si zahrala vôbec svoj prvý majstrovský zápas. Hneď v prvom dohrávanom kole na pôde neďalekého Leopoldova podľahol Hlohovec síce len o kúsoček lepšiemu súperovi 3:1, ale predvedený výkon a hra boli nad očakávania. Aj keď šancí na strelenie ďalších gólov do siete súpera v zápase bolo dosť, nepodarilo sa polčasový dvojgólový náskok Leopoldova zmazať. Domáci si ustrážili výsledok a vyhrali rozdielom dvoch gólov, napriek tomu, že Sportacademy dokázala streliť gól v zápase. Za Hlohovec naskočili  do zápasu aj vekovo mladší hráči, ktorí dali o sebe vedieť a ukazujú sa ako prísľub do budúcna.


MTK LEOPOLDOV – SPORTACADEMY HLOHOVEC 3:1 (2:0)

SPORTAcademy: Š. Šamal., P. Krasňanský, S. Gálik, A. Venclík, S. Šamalová, D. Hanáková, A. Kupczyk, R. Mandúch, M. Honko, D. Baláž, L. Gálikova (K), S. Pikus, M. Šimeg, T. Baláž – tréner

Tak isto aj historicky druhý zápas pre SPORTAcademy Hlohovec bol plný očakávania. No domáci tím OFK Malženice síce od prvej minúty doslova vyštartoval na Hlohovec a snažil sa o rýchle strelenie prvého gólu. No po chvíľke hru i zápas ovládli hlohovské nádeje. Strelili dva dôležité góly za tri minúty a do polčasu pridali ešte jeden. V druhom polčase sa obraz hry nemenil, Hlohovec stále držal kontrolu na priebehom a domácich do ničoho nepúšťal. Hralo sa viac menej len na jednu bránku. Mladé pušky pridali ešte tri góly a rozhodli vo svojom druhom zápase o historicky prvom víťazstve v súťaži.


OFK MALŽENICE – SPORTACADEMY HLOHOVEC 0:6 (0:3)

SPORTAcademy: Š. Šamal., P. Krasňanský, S. Gálik, A. Venclík, S. Šamalová, D. Hanáková, A. Kupczyk, R. Mandúch, M. Honko, D. Baláž, L. Gálikova (K), M. Šimeg, T. Baláž – trénerGóly: M. Honko 2, D. Baláž 2, A. Venclík, A. Kupczyk.

Timotej Baláž, tréner U13 SPORTAcademy: „V takomto zložení sme nastúpili vôbec prvýkrát a väčšina vôbec po prvýkrát hrala ostrý majstrovský zápas. V prvý zápas sme hrali bojovne aj herne to bolo dobre, žiaľ sme prehrali. Aj v druhom zápase to bolo celkom fajn aj keď súper bol slabší. Som s výkonmi v oboch zápasoch spokojný, pretože sme dokázali ukázať aj pekné futbalové veci. Máme na čom stavať.“

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci