futball club 2017

Futbalové tímy Sporty si cez víkend pripísali spolu dve výhry, jednu remízu a dve prehry

08.10.2018

Najprv v sobotu sa na malom turnaji predstavili najmladší futbalisti a futbalistky Sporty v Bučanoch a to za účasti tímov Bučian, Špačiniec a Lokomotívy Trnava. Turnaj ovládli nádeje Sporty s dvomi výhrami a jednou remízou. Aj keď síce výsledky niečo hovoria, ale celkové víťazstvo sa nerodilo ľahko. V každom tíme sa predstavili  malí šikovní futbalisti, ba dokonca aj futbalistky. Ostáva ďalej pracovať, trénovať a tešiť sa z hry.

U8 a mladší / Turnaj v Bučanoch:

SPORTACADEMY HLOHOVEC - TRNAVA 3:3 (1:2)
BUČANY - SPORTACADEMY HLOHOVEC - 3:6 (2:3)
SPORTACADEMY HLOHOVEC - ŠPAČINCE 3:2 (1:2)


Následne tak isto ešte v soboto odohrali svoj azda najťažší zápas zverenci trénera T. Baláža U13-ty. Tí doma hostili lídra súťaže. Napriek hernej prevahe hostí a inkasovaným 5 gólom odohrali dobrý zápas a v dobrom svetle sa ukázali najmä mladší hráči. “Polčas sme prehrali 2:0 a súper mal výhodu vetra v chrbte. Proti náročnému súperovi sme aj my mali možnosť aj dať gól. Žiaľ nepodarilo sa. Náš súper bol jasne lepší, ale najmä ku koncu prvého polčasu sme aj my ukazáli pekné futalové momenty. Drahovce sú zatiaľ najlepšie mužstvo súťaže,” uviedol kouč T. Baláž po zápase.

 


U13: SPORTACADEMY HLOHOVEC - OFK DRAHOVCE 0:5 (0:2)


V nedeľu zas cestoval tím kouča Dávida Kondača U10 na zápas do Zvončína. Napriek predzápasovému lepšiemu tabuľkovému postaveniu Sporty priebeh zápasu aj tak nenasvedčoval nič ľahké. Domáci tím síce prehrával od úvodu zápasu, ale rýchlo otočil a polčas vyhral 2:1. Aj začiatok patril domácim, keď strelili ďalšie rýchle dva góly, na ktoré odpovedal Hlohovec tromi gólmi. Napriek snahe sa im už nepodaril zvrat v zápase a tak domáci Zvončín si pripísal víťazstvo, ktorého ho posunulo pred Sportu na štvrté miesto. Tá sa posunula nižšie na priebežné šieste miesto.


U10: TJ DRUŽSTEVNÍK ZVONČÍN - SPORTACADEMY HLOHOVEC 5:4 (2:1)

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci