futball club 2017

Futbalové prípravky Sporty si cez víkend pripísali prehry

15.04.2019

 

Už v sobotu v chladnom a sychravom počasí čakal na staršiu prípravku U13 odvetný prípravný zápas na ihrisku ŠK Dvorníky. Zdalo sa na začiatku, že by to mohol byť iný zápas ako na jeseň. Žiaľ, domáci sa pustili hneď od úvodného hvizdu rozhodcu do hlhovských futbalových nádejí a poľahky viedli v zápase 1:0, 2:0 a v polčasovej prestávky už 3:0. Síce až na konci prvého polčasu sa Sporta osmelila a vypracovala si šance. Žiaľ z nich gól do súperovej bránky nepadol. V druhom polčase súper dokázal streliť ešte dva góly. Napriek snahe a podstatne zlepšenému výkonu v druhom polčase zo strany hostí nedokázali vypracované šance premieňať na góly. Okrem nastrelenej žrde sa ujala len jedna jediná strela a čestný a zaslúžený úspech si pripísal Matej Šimeg v drese Hlohovca. Sporta v treťom jarnom kole zaznamenala druhú prehru - podľahla rozdielom triedy na ihrisku súpera ŠK Dvorníky 5:1.
U13
ŠK DVORNÍKY - SPORTACADEMY HLOHOVEC 5:1 (3:0)
Hlohovec: L. Vladovič, P. Krasňanský, S. Gálik, J. Štipčák, D. Hanáková, A. Kupczyk, R. Mandúch, M. Honko, S. Pikus, M. Šimeg, tréner - L. Kuna
Gól: M. Šimeg


V druhom jarnom kole na predprípravku  - U10 čakal azda najlepší tím v doterajšom priebehu súťaže - ŠK Blava J. Bohunice. Prvý a doteraz stále ešte nezdolaný tím prišiel potvrdiť rolu favorita a to sa mu hneď od úvodu zápasu aj darilo.  Hostia mali o čosi väčšiu územnú prevahu a až príliš poľahky sa dostali do vedenia v 17. minúte zápasu 3:0.  Mladí Hlohovčania  napriek vypracovaným šanciam nedokázali odpovedať na góly súpera. Ten si ešte do prestávky pripravil lepšiu východiskovú pozíciu do druhého dejstva, keď v poslednej minúte polčasu navýšil svoje vedenie už na 4:0.  Hneď na začiatku druhého polčasu  pridali aj piaty gól. Postupne sa sily a prevaha vyrovnali, dokonca mladé pušky Hlohovca nastrácali chuť a vôľu pobiť sa o lepší výsledok. Dvomi gólmi skresali náskok súpera na 2:5. Ten postupne začal strácať sily, no aj tak dokázal streliť ešte aj šiesty gól. Na ten odpovedali mladučkí Hlohovčania svojím tretím gólom na 3:6 a uzavreli tak strelckú listinu zápasu.
Pomalší rozbeh v zápase, chyby v obrane, nepremené šance na gól obrali mladé futbalové nádeje Hlohovca o lepší výsledok. No na druhej strane sa žiada povedať, že súper aj keď v závere odchádzal fyzicky a strácal dych, bol futbalovejší a predsa dokázal takmer všetky svoje šance premeniť na góly. A to rozhodlo.

U-10
SPORTACADEMY HLOHOVEC - ŠK BLAVA J. BOHUNICE 3:6 (0:4)
Hlohovec: A. Venclík, P. Legin, M. Šimeg, A. Kubiš, J. Štipčák, S. Dolník, T. Dolník, L. Vladovič, M. Honko, L. Kadlečík, A. Kupczyk, S. Pavelka, P. Krasňanský, tréner - T. Húska

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci