futball club 2017

Karhan, Lipták a Skokan budú loviť talenty pre futbal a hádzanú

15.05.2019

Už takmer o týždeň SPORTAcademy Hlohovec  - presne v utorok 21. mája od 16:00 hod. odštartuje svoju akciu výber  detí vo veku 6 až 8 rokov pe futbal a hádzanú. Nič preto nenechali na náhodu a preto v pozícii lovcov talentov a športovo nadaných detí budú skutočne popredné osobnosti nielen klubového života ale aj výrazné osobnosti slovenského športu.

Výber detí pre futbal bude mať pod palcom bývalý slovenský futbalový reprezentant, dlhoročná opora FC Spartak Trnava a svetobežník Miroslav Karhan. Pre hádzanú to zas bude mať na starosť niekdajší reprezentačný tréner Slovenska a predným aj Čiech, dlhoročný kouč hádzanej aj v Hlohovci Martin Lipták. Sekundovať im a detailne zaostrí pri love na šikovné deti  z pohľadu všeobecnej pohybovej zdatnosti a atletiky  Milan Skokan, ktorý pôsobil okrem iného v MŠK Žilina, FK Senica, na futbalovom Žižkove a bol účastníkom OH.

Príležitosť ukázať svoj záujem o pohyb, svoj talent, rodiaci sa vzťah k športu a tým aj k podstatne zdravšiemu životu budú mať všetky deti - chlapci aj dievčatá vo veku 6 až 8 rokov. Je to ideálny čas, ako začať vážnejšie rozmýšľať o tom ako a kde sa venovať akému športu. SPORTAcademy so svojími lovcami všetkým tým, ktorí prídu pomôže a nielen uvedeným triom lovcov na športové talenty ale aj ďalšími trénermi, ktorí sa do výberu zapoja.

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci