futball club 2017

Výborný štart do novej sezóny predviedli mladé pušky U12

24.08.2019

Skutočne úspešný štart pre futbalovú Sportu - a vôbec prvý majstrovský zápas v sezóne 2019/2020 zo Sporty majú za sebou mladé futbalové pušky z U12. Tie dnes (24.08.) v domácom prostredí na ihrisku v Koplotovciach zdolali v horúcom počasí kvalitného súpera zo Šúroviec - 6. tím z uplynulej sezóny.
Hostia vstúpili do zápasu lepšie po vyrovnanej hre, keď v 11. minúte otvorili gólový účet zápasu utešenou strelou do šibenice. To zverencov Laca Kunu nezlomilo. Vytváralai si šance a bolo otázkou času, kedy padne gól aj do bránky hostí. O vyrovnanie sa postaral Lucas Kalečík ešte pred prestávkou a obe mužstvá išli na polčaový oddych za nerozhodneého stavu 1:1. Po prestávke hostia hýrili síce aktivitou ale bez žiadúceho efektu. No boli to mladé pušky Sporty, ktoré išli do vedenia. Na 2:1 zvyšoval opäť Lucas Kadlečík. Navyše Sporta držala súpera mimo dosah domácej bránky, pričom sa snažil o rýchle protiútoky, z ktorýcj im nakoniec aj jeden vyšiel. Znovu sa začínalo odznova. Odhodlanie strhnúť víťazstvo v dobrom vyrovnanom zápase bolo predsa len na strane mladých Hlohovčanov. Ich snaha o strelenie tretieho a tým pádom aj víťazného gólu vyvrcholila dve minútky pred koncom zápasu. O víťazný gól do súperovej bránky sa postaral Matúš Honko. Mladé pušky pod vedením trénera Laca Kunu vstúpili do novej sezóny mimoriadne cenným víťazstvom nad OŠK Šúrovce 3:2. Navyše chlapci predviedli dobrú hru a o víťazstvo vo vyrovnanom zápase sa pričinili aj bojovnosťou.

 

IV. liga, sk. C / mladší žiaci - U12 ObFZ Trnava
FC SPORTA HLOHOVEC - OŠK ŠÚROVCE 3:2 (1:1)
Sporta: A. Venclík, R. Mandúch (C), A. Kupczyk, J. Štipčák, P. Legin, S. Pavelka, L. Kadlečík, M. Šiška, P. Krasňanský, M. Šimeg, M. Honko, F. Franko, M. Jančovič, tréner - L. Kuna
Góly: L. Kadlečík 2, M. Honko
Rozhodca: M. Krč Konečný
Divákov: 20

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci