futball club 2017

FUTBALOVÉ SVIŠTE!

03.07.2020

Už o pár dní sa takmer všetci futbalisti a futbalistky prehupnú do letnej prípravy na futbalovú sezónu 2020/2021 a opäť začne ten kolotoč tréningov a prípravných zápasov  a samozrejme aj majstrákov - a nielen to. SPORTAcademy Hlohovec preto pripravila pod záštitou trénera a pedagóga Mgr. Martina Kunu rozbiehajúci sa projekt pre športové - futbalové deti (chlapcov aj dievčatá) FUTBALOVÁ ŠKOLA LADISLAVA KUNU. Všetko podstatné sa dozviete na mieste činu. Preto pozývame vás rodičov ale najmä deti vo veku od 5 do 12 rokov do športovej haly na Zábraní v Hlohovci v sobotu popoludní 11. júla o 15:00 hod.. Každý, kto príde bude mať možnosť zapojiť sa a vlastne byť aj tak pri jej zrode futbalovej školy.

Futbalová škola Ladisva Kunu - prvá futbalová škola v okrese Hlohovec bude niesť meno po najväčšej futbalovej legende Spartaka Trnava s číslom 9. Buďte teda aj vy pri jej zrode ale i jej súčasťou.

Všetko podstatné sa dozviete: kto - ako - kedy - kde - s kým - prečo?

Naším cieľom je prilákať viac detí - chlapcov aj dievčatá k futbalu a hlavne naučiť ich hrať futbal. Okrem toho pre deti to bude o zdravom pohybe, radosti a priateľskom prístupe. Lopta bude tým najlepším kamarátom.

Odborným garanom pre FŠLK bude jeden zo synov futbalovej legendy Marin Kuna. Príďte a zapojte sa.

 

 

Tešíme sa na vašu účasť.


Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci