futball club 2017

Prípravky siahali na víťazstvá

20.05.2019

V sobotu si to rozdali doma prípravky U10 a U13. Najprv odohrali zápas starší proti Maduniciam - papierovému favoritovi zápasu. Potom sa predstavili mladší proti Cíferu a v oboch prípadoch boli veľmi blízko k víťazstvám.
V zápase s Madunicami na ihrisku tomu nič nenasvedčovalo, že majú práve oni navrch. Počas clého zápasu to bola vyrovnaná partia. Vedenia sa však ujali hostia a to ešte do polčasovej prestávky. Po zmätkoch v domácej obrane pri zahrávaní rohového kopu hostia trafili presne a nechytateľne. V druhom polčase sa obraz hry nezmenil, síce pri domácom gólmanovi v jednom prípade stálo šťastie a ostatné šance s prehľadom vyriešil. Zo strany domáceho tímu bolo cítiť, že je šanca na dobrý výsledok. Vytvorili si aj niekoľko príležitostí na strelenie gólu a to to ich povzbudilo aj na výhru. Po jednej z nevyužitých šancí hostí prišla rýchla rozohrávka domácich od vlastnej brány s kránsou akciou, ktorá skončila gólom v sieti hostí. Trpezlivosť, predvedená hra a chuť po víťazstve znamenal pore Hlohovec nakoniec úspech v podobe cennej remízy s favoritom z Maduních 1:1.

SPORTAcademy Hlohovec - TJ Madunice 1:1 (0:1)
Hohovec: J. Miklošík, S. Pikus, R. Mandúch, M. Honko, T. Lukáč, T. Kmeť, A. Kupczyk, P. Krasňanský, D. Hanáková, L. Gáliková, S. Gálik, tréner - L. Kuna
Gól: T. Lukáč


Mladšie prípravky U10 hostili doma Cíferčanov. Tí ich zaskočili bojovnosťou ale aj aktívnou útočnou hrou. Pomerne rýchlo a prekavapiko sa ujali aj vedenia. Domáci sa dlho nevedeli presadiť a tak isto nevedeli premeniť svoje šance na gól. Dokonca ani v poslednú sekundu pred polčasovou prestavkou. Abslútnu tutovku - najčistejšiu šancu zápasu nepremenili na gól. Navyše hneď po zmene strán inkasovali mladučkí Hlohovčania ďalší gól a bolo už 0:2. A začalo sa črtať prekvapenie. No ako praví bojovníci sa nevzdali a v rozpätí pár minút sa postarali o parádny zvrat v zápase z 0:2 na 3:2. O góly sa postarali postupne J. Štipčák, F. Franko a L. Kadlečík. No súpera to nezlomilo a dokázal tak isto gólom reagovať na krátke vedenie domáceho tímu. Stav 3:3 vydržal až do samého záveru, kedy Hlohovec mal na kopačkách svoje rozhodnutie. Lopta v 100%-tnej šanci od A. Venclíka len tesne minula bránu. Napriek tomu, že sihalali po víťazstve, je remíza pre oba tímy skutočne spravodlivá.

SPORTAcademy Hlohovec - ŠK Cífer 1929 3:3 (0:1)
Hlohovec: L. Vladovič, M. Šiška, J. Štipčák, S. Pavelka, T. Dolník, L. Kadlečík, A. Kubiš, F. Franko, P.Legin, M. Jančovič, A. Venclík, tréner - T. Húska

Posled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Nasled. zápasy
U5-6

Žiadny zápas

Tabuľka U5-6

1.Hlohovec00:00
Informácie

Nábor
4.9.2017 v Športovej hale

Rozpis zápasov / tréningov

Oslávenci